Over ons

M Wonen en Slapen is in 1998 begonnen met een kleine winkel. Inmiddels zijn we uitgebreid naar een grote woonwinkel met een ruim aanbod aan bankstellen, boxsprings, bedden, stoelen, fauteuils, eettafels, salontafels en overige woonaccessoires. Kortom voor uw gehele interieur kunt u bij ons terecht!

Onze producten zijn direct uit voorraad leverbaar en wij bezorgen door het gehele land. U heeft dus niet te maken met lange levertijden. Door de bezorging in eigen beheer te houden en niet uit te besteden, zorgen wij ervoor dat uw producten veilig en onbeschadigd bij u aan komen. Wij vinden de service erg belangrijk. 

Men zegt wel dat dingen die de moeite waard zijn nooit makkelijk zijn. Net als elk succesvol bedrijf zijn ook wij de nodige hobbels tegengekomen. Maar ook als het kon, zouden we daar niets aan veranderen! Waarom?  Onze klanten profiteren van die jarenlange ervaring.

Wij zijn altijd bezig om onze klanten te voorzien van een veelzijdige, moderne collectie. Iedere week komen er dan ook nieuwe artikelen binnen en zo blijft onze collectie up-to-date. 

Kom snel eens een kijkje nemen in onze winkel in Enschede en laat u verassen door het diverse aanbod!